Betalen

iDeal

iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. iDEAL is naadloos geïntegreerd met de online bankomgevingen van de 10 grootste Nederlandse consumentenbanken. Klanten van deze banken kunnen gebruikmaken van de online bankproducten om betalingen te voldoen. Deelnemende banken zijn ABN AMRO, ASN Bank, bunq, Handelsbanken, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

Nadat je voor iDeal hebt gekozen als betaalwijze wordt de eigen bank geselecteerd. De daadwerkelijk betaling vindt daarna plaats in de vertrouwde omgeving van de website van jouw bank. In deze omgeving staat de bank garant voor de veiligheid, zowel koper als verkoper zijn verzekerd van een transparante transactie zonder verborgen kosten. LET OP: iDeal betalingen geldt alleen voor Nederlandse banken.

Bankoverschrijving

Wil je zelf geld overmaken naar onze rekening of betaal je vanuit Belgie, dan kun je het beste kiezen voor de betaalmethode bankoverschrijving. Zodra wij jouw betaling hebben ontvangen, wordt jouw bestelling klaar gemaakt voor verzending. Houdt er, afhankelijk van je bank, rekening mee dat de betalingsverwerkingstijd 2 tot 4 dagen kan duren.

Je kunt het totaalbedrag overmaken naar rekeningnummer NL08INGB0009356884 t.n.v. Kersvers kids o.v.v. het ordernummer.