Verzenden en Retourneren

Verzendkosten
Binnen Nederland:
Postverzending: € 3,95
Pakketpost: €5,95
Gratis verzending vanaf €50,- binnen Nederland.

Alle bestellingen worden verzonden met PostNL. We streven ernaar om je bestelling binnen 2 werkdagen mee te geven aan de bezorgdienst. Bestellingen op vrijdag en in het weekend worden op maandag verwerkt en verzonden.

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?
Uiteraard doen wij ons best om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Helaas hebben we echter geen controle over de postbezorging. PostNL levert op maandag geen brievenbuspost en kan het in drukke tijden (bijvoorbeeld rondom de feestdagen) voorkomen dat er vertraging ontstaat. Houdt hier rekening mee als je een bestelling plaatst.

Levertijden
Jouw bestelling wordt binnen 1 a 2 werkdagen klaargemaakt en verzonden. Heb je spoed? Neem dan even contact met ons op via info@kersverskids.nl zodat wij ons best kunnen doen om je te helpen.

Controleer zo snel mogelijk na ontvangst van je bestelling of de het compleet is en goed is aangekomen. Het kan voorkomen dat er iets ontbreekt of beschadigd is tijdens het verzenden. Meld dit zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen. Daarna geven wij geen garanties meer op de bestelling als er schade is ontstaan door verzenden of op ontbrekende/ foutieve leveringen.

Retourneren
Tot 14 dagen na ontvangst heb je het recht jouw bestelling zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Het volledige orderbedrag wordt dan gecrediteerd. De kosten voor het retour sturen van jouw bestelling naar Kersvers kids zijn voor eigen rekening. Het terugsturen van je bestelling naar Kersvers Kids is op eigen risico. We adviseren je dan ook om je product(en) te versturen met track and trace code.

Indien je gebruik maakt van jou herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@kersverskids.nl. Vervolgens zullen wij het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten muts het product reeds in goede orde retour ontvangen is.   

Maatwerk
Producten die op maat gemaakt worden, o.a. de gepersonaliseerde producten, vallen onder maatwerk. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is na een succesvolle betaling dan ook direct definitief.

Adres retourzendingen
Je bestelling retour sturen? Nadat je ons een mailtje hebt gestuurd via info@kersverskids.nl sturen wij het postadres naar je toe.