Wie zijn wij

Kersvers kids is ontstaan uit de behoefte van twee kersverse mama’s om betaalbare kinderkleding, voorzien van unieke opdrukken en prints, op de markt te brengen gecombineerd met een altijd brandende drang naar zelfstandigheid en het eigen ondernemen.

Hoge kwaliteit kinderkleding, zo persoonlijk gemaakt als jij zelf wenst. Dat is waar wij naar op zoek zijn geweest in het opzetten van de Kersvers kids kinderlijn. Zowel voor jongens als voor meisjes en voor new born baby’s als voor rondhuppelende dreumesen en peuters.


Kids meets Business

Kersvers kids gaat verder dan kinderkleding, zo persoonlijk gemaakt als jij zelf wenst. Staat jouw bedrijf op het punt van beginnen of zou er een frisse wind mogen waaien zowel door de offline als online uitstraling van je merk of bedrijf? Dan is Kersvers business je partner! Of het nu gaat om het opzetten van je eigen huisstijl, het redesignen en/of ontwerpen van een nieuw logo inclusief style guide of het creëren van je eigen website of webshop, Kersvers business helpt je op weg!

Waar je ons tegenkomt